keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Hyvää leipäviikkoa

Mieheni suvussa on vahvaa leipomoverta. 
Nyt 95-vuotias isomummi on aikoinaan perustanut leipomon ja 
nyt sitä jatketaan kolmannessa polvessa. Siis me emme jatka, mieheni serkut jatkavat.
Ja serkku sieltä vinkkasikin tästä nyt vietettävästä Leipäviikosta.

Karppausvillitys taannoin hillitsi hieman leivän kulutusta, mutta ne kenelle hyvä leipä sopii suosittelen täysjyväistä maistamaan.
Työpaikallani meitä hemmotellaan, sillä erään työkaverini sisko tuo paikan päälle tuoreet, 
juureen leivotut ruisvuokaleivät noin kerran kahdessa viikossa.



 Hyviä reseptejä löytyy mm. Leila Lindholmin Vielä yksi pala- kirjasta tai 
WSOY:n Leivän juurilla-kirjasta. 




Maukasta ja terveellistä viikkoa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit, jätäthän viestin käynnistäsi - Thank you for visiting, please leave a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...