Mieheni suvussa on vahvaa leipomoverta.
Nyt 95-vuotias isomummi on aikoinaan perustanut leipomon ja
nyt sitä jatketaan kolmannessa polvessa. Siis me emme jatka, mieheni serkut jatkavat.
Ja serkku sieltä vinkkasikin tästä nyt vietettävästä Leipäviikosta.
Karppausvillitys taannoin hillitsi hieman leivän kulutusta, mutta ne kenelle hyvä leipä sopii suosittelen täysjyväistä maistamaan.
Työpaikallani meitä hemmotellaan, sillä erään työkaverini sisko tuo paikan päälle tuoreet,
juureen leivotut ruisvuokaleivät noin kerran kahdessa viikossa.
Hyviä reseptejä löytyy mm. Leila Lindholmin Vielä yksi pala- kirjasta tai
WSOY:n Leivän juurilla-kirjasta.
Maukasta ja terveellistä viikkoa!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiva kun kävit, jätäthän viestin käynnistäsi - Thank you for visiting, please leave a comment